Opinie

Skuteczne Korepetycje opinie

Zobacz co mówią moi uczniowie

Skuteczne korepetycje opinie z matematyki to takie, które przynoszą zamierzone efekty. Najlepszym dowodem stosowanych metod oraz skuteczności nauczania są opinie i efekty w nauce moich uczniów! Zachęcam Cię do zapoznania się z opiniami uczniów!

5
5 na podstawie 47 opini
Jagoda
LO
12 października, 2021

Pani Paulina jest wspaniałą nauczycielką! Dzięki jej pomocy i wykonywaniu zadań polecanych przez Panią osiągnęłam 96% na maturze podstawowej z matematyki! Nikt tak dobrze nie tłumaczy, powoli i krok po kroku, że wszystko można zrozumieć. Sama nie wykupiłam kursu, korzystałam z cotygodniowych live'ów na YouTube i to mi wystarczyło, jednak jeżeli ktoś ma większe problemy z matematyką, kurs od Pani Pauliny z pewnością taki kurs będzie idealną opcją na to by poprawić swoje wyniki i być w zupełności spokojnym o zdaną maturę!

Marcin
liceum
26 maja, 2021

Pani Paulina to najlepszy nauczyciel, jakiego sobie można wymarzyc! Nie dość, że jest bardzo zorganizowana piekielnie punktualna to na dodatek przesympatyczna i bardzo ludzka podczas nauki. Wszystko tłumaczy powoli i na spokojnie. Dzięki Pani Paulinie moi uczniowie świetnie sobie poradzili na maturze i egzaminie ósmoklasisty. Wspólnymi siłami osiągnęliśmy 100% na egzaminie. Gorąco zachęcam następnych uczniów do zakupu kursów 🙂 Wraz z uczniami Bardzo Dziękujemy za ten rok miłej pracy 🙂

Maciek
liceum
15 grudnia, 2020

Konkretny i odpowiedzi kurs dla tych co celują po 100% jak dla tych co celują aby tylko zdać. W tydzień z samym kursem nadrobiłem zaległości spokojnie z paru lat. Jeśli jeszcze raz miałbym zdawać maturę i zastanawiać się nad skorzystaniem z Korepetycji to tym razem bym się nie wahał i skorzystał z pełną świadomością.
Pozdrawiam 🙂

Szymon
szkoła podstawowa
15 grudnia, 2020

Świetna nauka i przygotowanie (w moim przypadku) do egzaminu ósmoklasisty. Jestem bardzo zadowolony i poleciłem znajomym!😀

Ela
technikum
12 grudnia, 2020

Bardzo gorąco polecam! Jeszcze nikt w tak przejrzysty, ciekawy, klarowny sposób nie przekazał wiedzy matematycznej.

Paulina
liceum
15 października, 2020

Bardzo dobre korepetycje, które pozwalają zdać maturę z najlepszym wynikiem. Serdecznie polecam! 😄

Klaudia
liceum
15 września, 2020

Najmilszy głos na świecie, materiał dobrze tłumaczony, także polecam każdemu 🙂

Kornelia
liceum
19 sierpnia, 2020

Polecam w 100%! Nie zastanawiajcie się ani chwili czy warto skorzystać z korepetycji od p. Pauliny!! Po kilku latach zdecydowałam się poprawiać maturę.. uwierzcie, że kompletnie nic nie pamiętałam!! A dzisiaj podczas sprawdzania wyników zdane, pozytywnie!!! Bardzo bardzo dziekuje!! Jest pani najlepsza!! ♥️♥️♥️

Veronika
technikum
10 lipca, 2020

Kojący głos, który dodał pewności siebie przed powtórnym podejściem do matury z matematyki (po 4 latach). Z Panią Pauliną matematyka może stać się łatwiejszym orzechem do zgryzienia. Dziękuję. Polecam.

Malwina
liceum
24 czerwca, 2020

Świetna nauczycielka. Ogromne doświadczenie maturalne, jej pomoc w moich przygotowaniach do egzaminu była nieoceniona, szczególnie pomogła seria pewniaków maturalnych. Gorąco polecam!!!

Ela
liceum
23 czerwca, 2020

Świetne, przejrzyste wyjaśnienia zagadnień matematycznych! Nauczyłam się więcej przez ten czas, niż przez całe 3 lata w liceum.
Matura także dobrze napisana, dzięki tej Pani!😊

Karol
liceum
12 czerwca, 2020

Dzięki korepetycjom udało mi się zdać maturę rozszerzoną na 92%, świetna atmosfera oraz zajęcia naprawdę pomagające zrozumieć matematykę i omawiane zadania, serdecznie polecam!!

Sandra
technikum
11 czerwca, 2020

Bardzo polecam. Dzięki tej Pani zdałam maturę zaczynając naukę 2 tygodnie przed egzaminem. Bardzo skutecznie przekazuje wiedzę. ☺️

Leszek
technikum
10 czerwca, 2020

Wspaniałe tłumaczenie.
Wyjaśnienia które każdy powinien zrozumieć .
Cudowna kobieta.
Matematyka z takimi nauczycielem może być lubiana.

Dominik
liceum
6 czerwca, 2020

Najlepsze przygotowanie do egzaminów na całym yt, wszystko tłumaczone bardzo przejrzyście i przystępnie. Gorąco polecam

Michał
Technikum
9 maja, 2019

Jestem bardzo zadowolony z wspólnego roku pracy z Panią Pauliną. We wrześniu poziom mojej wiedzy był mały, a w maju czuje się bardzo dobrze przygotowany do matury na poziomie rozszerzonym 🙂

Jagoda
Liceum
27 września, 2018

Z matematyki nigdy nie byłam orłem, a dzięki nauce z Panią Pauliną zdałam maturę i to w dodatku osiągając większy wynik niż sądziłam. Atmosfera na zajęciach zawsze jest miła, w dodatku prowadząca tłumaczy cierpliwie i zrozumiale. Ponadto pokazywane są inne metody rozwiązywania zadań niż te które przedstawiają w szkole i są one prostsze, a matematyka dzięki temu nie jest już taka straszna. Bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny

Edyta
Technikum
19 września, 2018

Brak mi słów... najlepiej wydane pieniądze w moim życiu, matura zdana na 96%, niesamowite doświadczenia i wydajnie spędzony czas!

Polecam Skuteczne Korepetycje z Magister Pauliną Pastuszenko, warto!!

Emilia
Technikum
12 września, 2018

Pani Paulina to cudowna korypetytorka. Prowadzi zajecia z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Dzięki niej nie tylko zdałam matutę z matematyki na wyskoim poziomie, ale tak że polubilam ten przedmiot.

Ewa
Technikum
3 września, 2018

Pani Paulina to przemiła i zawsze uśmiechnięta osoba. Na każde, z pozoru trudne pytanie znajdzie prostą odpowiedź. Szczerze polecam !

Frania
Liceum
3 września, 2018

Bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny 🙂 Zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze, bardzo mi pomogły zrozumieć działy z matematyki, z którymi niegdyś miałam problemy. Dzięki tym korepetycjom spokojnie podeszłam do matury i uzyskałam wysoki wynik.

Dawid
Technikum
26 sierpnia, 2018

Pani Paulina to odpowiednia osoba, która w jasny i spokojny sposób potrafi tłumaczyć matematykę nawet dla odpornych na wiedzę uczniów.
Wybierając Skuteczne Korepetycje matura nie wydaje się już taka straszna.
Jak najbardziej Polecam!!

Karmen
Technikum
13 sierpnia, 2018

Zdałam maturę! A to wszystko zawdzięczam Pani Paulinie.Matematyka zawsze przysparzała mi wiele stresu na lekcjach w szkole. Dopiero na korkach zrozumiałam o co chodzi. Szczerze mówiąc to dzięki Pani Paulinie zdałam wszystkie semestry z matematyki. Jest osobą niezwykle cierpliwą i ciepłą. Potrafi wytłumaczyć dosłownie wszystko a na lekcjach nigdy nie było nudno. Często przygotowywała własne karty pracy, dzięki czemu mogłam przecwiczyc zdobytą na korkach wiedzę. Jednym słowem, bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny bo są przede wszystkim skuteczne i prowadzone w ciepłej atmosferze.

Sarah
Liceum
13 sierpnia, 2018

Bardzo serdecznie polecam Panią Paulinę! Nazwa „skuteczne korepetycje” jak najbardziej trafiona 😉 dzięki pomocy Pani Pauliny zdałam maturę, a przede wszystkim polubiłam matematykę. Podejście do ucznia genialne, sposób tłumaczenia jasny, zrozumiały, nauczycielka bardzo sympatyczna i profesjonalna.

Patryk
Technikum
13 sierpnia, 2018

Bardzo polecam!
Pomimo zajęć w grupie podejście do każdego ucznia było bardzo indywidualne.
Tłumaczenie zagadnień było jasne i klarowne, do tego po każdym dziale przygotowany był zestaw zadań precyzyjnie dobrany do lekcji (w tym zadania z ubiegłych matur). Prowadząca bardzo miła i profesjonalna.

Kasia
Technikum
12 sierpnia, 2018

Bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny, wszystko tłumaczy do skutku i pilnuje by wszyscy rozumieli 🙂 dzięki tym korepetycjom podniosłam się bardzo z matematyki nie tylko na maturze ale też w szkole. Polecam każdy kto szuka dobrego korepetytora 🙂

Karolina
Liceum
7 lipca, 2018

Szczerze polecam korepetycje z Panią Pauliną!
Panią Paulinę cechuje profesjonalizm i obowiązkowość. Pani Paulina matematykę tłumaczy w klarowny, zrozumiały sposób (przy tym od razu dając komplety zadań, by teorię ćwiczyć w praktyce). Zadania te, są różnorodne. Oparte na schematach maturalnych oraz kreatywności Pani Pauliny, gwarantują wysoki wynik egzaminu dojrzałości. Jeśli ktoś nie boi się pracy i chce uzyskać wysoki wynik na maturze - Pani Paulina to najlepszy wybór korepetytora. Przy tym będąc bardzo sympatycznym i wyrozumiałym człowiekiem.
Raz jeszcze - polecam z całego serca 🙂

Michał
Liceum
5 lipca, 2018

Bardzo polecam panią Paulinę, wszystko tłumaczone bardzo dobrze i sumiennie. Jest osobą cierpliwą, opanowaną, ma niesamowite podejście do ucznia. Atmosfera na korkach zawsze była miła, wchodziło i wychodziło się zawsze z uśmiechem na twarzy oraz przede wszystkim z nowo nabytymi umiejętnościami co jest najważniejsze. Wszystkie moje problemy matematyczne zostały wyjaśnione na korepetycjach. Pani Paulina bardzo mi pomogła w matematyce. Dzięki niej udało mi się zdać MATURĘ, gdzie pare miesięcy wcześniej wydawało mi się to niemożliwe. Pomogła mi również zdać semestr w szkole. Reasumując, korepetycje są na bardzo wysokim poziomie, zapisz się a gwarantuję, że nie pożałujesz 🙂

Dominik
liceum
31 lipca, 2017

Pani Paulina jest wspaniałą nauczycielką z prawdziwego zdarzenia, potrafi przekazać i podać wiedzę nawet tak zaniedbanemu uczniowi, jakim byłem ja, po ukończeniu gimnazjum.
Spowodowała, że bez przymusu zacząłem, z czasem, uczęszczać na dodatkowe lekcje-to ogromny sukces Pani Pauliny-uwierzcie-wiem, co mówię!!!!!
Zajęcia odbywają się w miłej atmosferze, ale praca cały czas wrze, nie ma mowy o obijaniu się!!!!
Pani Paulina jest spokojna, cierpliwa, opanowana, a przy tym kompetentna i skuteczna!!!!Gorąco polecam-taka nauczycielka to prawdziwy skarb!!!!

Kasia – mama
okiem rodzica
14 lipca, 2017

Kiedy mój syn ukończył podstawówkę zaczął potrzebować osoby, która w sposób zrozumiały jest w stanie wyjaśnić mu tajniki "królowej nauk". Zupełnie przez przypadek natrafiłam na kontakt do p. Pauliny. Już po pierwszych zajęciach wiedziałam, że to był dobry wybór. Zajęcia prowadzone są w bardzo miłej atmosferze, która daje możliwość przełamania bariery uczeń-nauczyciel. Kiedy nasze dzieci są na luzie, nie boją się zadawać pytań, wtedy właśnie gotowi są przyswoić najwięcej wiedzy.
I tak z p.Pauliną minęły nam 3 lata gimnazjum. O tym jakie są rezultaty jej nauki niech świadczą wyniki mojego syna: z matematyki na świadectwie ocena bardzo dobra, a egzamin gimnazjalny zdany na poziomie 93% 🙂
Jasne, że sukces zależy od zaangażowania obu osób. Ale proszę mi wierzyć, moje dziecko jest typem, które mając do wyboru między książką i nauką, a towarzystwem i komputerem - zawsze wybierze to drugie.
A we wrześniu znowu zobaczymy się z p.Pauliną !

Michał
Gimnazjum
12 lipca, 2017

Nauka z Panią Pauliną jest bardzo sympatyczna ale przede wszystkim bardzo skuteczna. Pani Paulina wyśmienicie tłumaczy ten trudny przedmiot, do tego jest bardzo cierpliwa i profesjonalna. Po jej lekcjach nie straszny był sprawdzian czy kartkówka nawet z najtrudniejszego materiału. Dodam, że wspaniale przygotowała mnie do egzaminów gimnazjalnych, które napisałem z bardzo dobrym wynikiem i za to bardzo jej dziękuję!!! Bardzo polecam korepetycje z Panią Pauliną ponieważ z nią zrozumiesz i polubisz matematykę :):):)

Julia
Liceum Ogólnokształcące nr 2 w Opolu
4 lipca, 2017

Korepetycje odbywające się w miłej atmosferze, które zaowocowały zdana matura i zadowoleniem na twarzy. Dzięki Pani, udało mi się z wyniku 24% z matury próbnej przeskoczyć na zadowalający wynik pozytywny na maturze oficjalnej. Niesamowite przygotowanie, większa przyjemność rozwiązywania zadań to tylko niektóre korzyści jakie wyciągnęłam z zajec . Z całego serca mogę polecić i nadać Pani miano najlepszej korepetytorki w moim życiu.

Dawid
liceum
6 czerwca, 2017

Gorąco polecam Panią Paulinę, która mnie i mojego brata bardzo dobrze przygotowywała miedzy innymi na sprawdziany w liceum i maturę. Solidnie i klarownie tłumaczy materiał na chłopski rozum, bez trudności w zrozumieniu. Jeszcze raz w 100% polecam zwłaszcza tym którym nie idzie w rozwiązywaniu zadań maturalnych 😉

Daria
liceum
19 kwietnia, 2017

Korepetycje są na prawdę skuteczne, odbywają się w miłej atmosferze. Pani Paulina ma podejście do ucznia, bardzo dobrze tłumaczy, ma cierpliwość. Polecam!

Magda
liceum
17 kwietnia, 2017

Korepetycje na bardzo wysokim poziomie, przemiła atmosfera, dobre przygotowanie na sprawdziany. Zawsze jestem częstowana herbatką, a wychodzę ze świadomością, że wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane 🙂

Ewa
liceum
7 lipca, 2016

Bardzo polecam, wszystko jest świetnie tłumaczone, indywidualne i bardzo motywujące podejście do ucznia 🙂

Krysia
liceum
7 lipca, 2016

Bardzo serdecznie polecam zajęcia u Pani Pauliny. Tłumaczy wszystko bardzo klarownie i cierpliwie. Myślę, że potrafi dotrzeć do każdego i przedstawić wiele sposobów na rozwiązanie danego zadania, które nie zawsze pokazywane są w szkołach. Co więcej, zajęcia odbywają się zawsze w przemiłej atmosferze. Dzięki p. Paulinie udało mi się zdać maturę z matematyki na wysokim poziomie, za co jej również gorąco dziękuję! 🙂

Daria
liceum
5 lipca, 2016

Bardzo bardzo bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny. Zajęcia przeprowadzane są w miłej atmosferze, p. Paulina wszystko bez nerwów wytłumaczy tak, że matma robi się przyjemna a matura jest wysoko napisana 🙂

Klaudia
gimnazjum
5 lipca, 2016

Serdecznie polecam korepetycje u pani Pauliny, wszystko na spokojnie tłumaczone, motywacja do samodzielnego rozwiązywania zadań oraz bardzo miła atmosfera 🙂

Jarosław
liceum
5 lipca, 2016

Bardzo polecam zajęcia u pani Pauliny. Powadzone przez nią zajęcia wiele mi pomogły w uzyskaniu bardzo dobrych wyników.To prawdziwy skarb uczęszczać do takiej osoby na zajecia

Karolina
liceum
24 stycznia, 2016

Bardzo serdecznie polecam Panią Paulinę, dzięki Niej zdałam maturę prawie na maksa mimo, że wcześniej miałam z nią problem 🙂 Bardzo podobał mi się przede wszystkim styl prowadzenia zajęć gdyż sama robiłam wszystkie zadania wyłącznie z naprowadzeniem na rozwiązanie przez Panią Paulinę i co najważniejsze nie było problemu z rozwiązaniem nawet najtrudniejszych zadań co zdarzało się u poprzednich korepetytorów 🙂 Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu! (Między innymi dzięki Pani Paulinie) 🙂

Caroline
liceum
4 października, 2015

Chciałabym serdecznie podziękować pani Pauline, bo dzięki niej zdałam maturę na wysokim poziomie. Potrafiła nie tylko spokojnie i opanowanie wszystkie moje matematyczne problemy wytłumaczyć ale i zmotywować do samodzielnych ćwiczeń. To między innymi dzięki niej jestem teraz na UW skad ją serdecznie pozdrawiam!

Justyna
liceum
7 lipca, 2015

Witam, serdecznie polecam Panią Paulinę, dzięki niej o wiele bardziej zrozumiałam matematykę. Atmosfera na lekcjach jest niesamowita, przez co nauka jest przyjemna. Pani Paulina jest bardzo wyrozumiałą i cierpliwą osobą. Bardzo mi pomogła w przygotowaniach do matury, a jeśli ktoś chce zdać maturę powyżej 50% to serdecznie polecam Panią Paulinę.

Kamil
liceum
6 stycznia, 2015

Witam na początku chciałbym Cię pozdrowić Paulino :)). A teraz tak byłem jednym z pierwszych jej uczniów kiedy zaczynała naukę prywatną jeszcze jak mieszkała w Nysie, już była dobra potrafiła po po dwóch lekcjach wytłumaczyć więcej niż tego co się nauczyłem przez parę miesięcy w szkole. Co najważniejsze jest wyrozumiała i opanowana nie tak jak nauczycielki w szkołach 🙂 Daje z siebie maximum aha i jeszcze co najlepsze zadania potrafi przekształcić na twój rozum coś co bardzo szybko się zapamięta. Dzięki niej zdałem szkołę i ukończyłem maturę do której nie chciałem podejść. Naprawdę polecam jest DOBRA :).

Kasia
liceum
21 listopada, 2014

Swoją naukę z Pania Paulina wspominam bardzo dobrze 🙂 Atmosfera była bardzo miła, bez zadnego napięcia i stresu. Pani Paulina jest bardzo sympatyczną i cierpliwą osobą, świetnie tłumaczy matematykę 😉 zdarzyło się wyjątkowo, że nawet pomogła mi w chemii :)) zapewne gdyby Pani Paulina jeszcze mieszkała w moim mieście - dalej korzystałabym z jej pomocy, ponieważ bardzo dobrze potrafi wytłumaczyc material, z którym ma sie dośc spore trudności. Bardzo, bardzo polecam. A panią Paulinkę serdecznie pozdrawiam 😉

Kalina
liceum
21 września, 2014

Serdecznie polecam Pauline jako korepetytorkę , ponieważ potrafi doskonale wytłumaczyć matematyke. Przed korepetycjami z Pauliną nie lubiłam matematyki.Dzięki niej ją polubiłam i bardzo jej dziękuje za pomoc. Jest świetna ponieważ potrafi doskonale przeswoić materiał z matematyki. Jest wyrozumiała , cierpliwa i wytłumaczy Ci wszystko dokładnie aż jesteś sam pewny w 100% , że masz opanowany materiał.
Polecam.

Asia
liceum
11 września, 2014

Jak w ocenie, nauczycielka bardzo dobra, z oceny niedostatecznej w pół roku zdałam maturę na ponad 50 %, a chęci do nauki nie miałam i matematyka jest była dla mnie czarną magią. Poratuje w sytuacji kryzysowej czasem i wiedzą (choćby telefonicznie). Jeśli będzie potrzeba na pewno skorzystam na studiach z lekcji pani Pauliny.
Polecam.

Wyniki zdawalności kursantów z poprzedniej edycji kursu

100%
uczniów zdało maturę
100%
poleca kurs innym
87%
średni wynik z matury rozszerzonej
70%
średni wynik z matury podstawowej