Opinie

Skuteczne Korepetycje opinie

Zobacz co mówią moi uczniowie

Skuteczne korepetycje opinie z matematyki to takie, które przynoszą zamierzone efekty. Najlepszym dowodem stosowanych metod oraz skuteczności nauczania są opinie i efekty w nauce moich uczniów! Zachęcam Cię do zapoznania się z opiniami uczniów!

5
5 na podstawie 32 opini
Michał
Technikum
9 maja, 2019

Jestem bardzo zadowolony z wspólnego roku pracy z Panią Pauliną. We wrześniu poziom mojej wiedzy był mały, a w maju czuje się bardzo dobrze przygotowany do matury na poziomie rozszerzonym 🙂

Jagoda
Liceum
27 września, 2018

Z matematyki nigdy nie byłam orłem, a dzięki nauce z Panią Pauliną zdałam maturę i to w dodatku osiągając większy wynik niż sądziłam. Atmosfera na zajęciach zawsze jest miła, w dodatku prowadząca tłumaczy cierpliwie i zrozumiale. Ponadto pokazywane są inne metody rozwiązywania zadań niż te które przedstawiają w szkole i są one prostsze, a matematyka dzięki temu nie jest już taka straszna. Bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny

Edyta
Technikum
19 września, 2018

Brak mi słów... najlepiej wydane pieniądze w moim życiu, matura zdana na 96%, niesamowite doświadczenia i wydajnie spędzony czas!

Polecam Skuteczne Korepetycje z Magister Pauliną Pastuszenko, warto!!

Emilia
Technikum
12 września, 2018

Pani Paulina to cudowna korypetytorka. Prowadzi zajecia z pełnym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Dzięki niej nie tylko zdałam matutę z matematyki na wyskoim poziomie, ale tak że polubilam ten przedmiot.

Ewa
Technikum
3 września, 2018

Pani Paulina to przemiła i zawsze uśmiechnięta osoba. Na każde, z pozoru trudne pytanie znajdzie prostą odpowiedź. Szczerze polecam !

Frania
Liceum
3 września, 2018

Bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny 🙂 Zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze, bardzo mi pomogły zrozumieć działy z matematyki, z którymi niegdyś miałam problemy. Dzięki tym korepetycjom spokojnie podeszłam do matury i uzyskałam wysoki wynik.

Dawid
Technikum
26 sierpnia, 2018

Pani Paulina to odpowiednia osoba, która w jasny i spokojny sposób potrafi tłumaczyć matematykę nawet dla odpornych na wiedzę uczniów.
Wybierając Skuteczne Korepetycje matura nie wydaje się już taka straszna.
Jak najbardziej Polecam!!

Karmen
Technikum
13 sierpnia, 2018

Zdałam maturę! A to wszystko zawdzięczam Pani Paulinie.Matematyka zawsze przysparzała mi wiele stresu na lekcjach w szkole. Dopiero na korkach zrozumiałam o co chodzi. Szczerze mówiąc to dzięki Pani Paulinie zdałam wszystkie semestry z matematyki. Jest osobą niezwykle cierpliwą i ciepłą. Potrafi wytłumaczyć dosłownie wszystko a na lekcjach nigdy nie było nudno. Często przygotowywała własne karty pracy, dzięki czemu mogłam przecwiczyc zdobytą na korkach wiedzę. Jednym słowem, bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny bo są przede wszystkim skuteczne i prowadzone w ciepłej atmosferze.

Sarah
Liceum
13 sierpnia, 2018

Bardzo serdecznie polecam Panią Paulinę! Nazwa „skuteczne korepetycje” jak najbardziej trafiona 😉 dzięki pomocy Pani Pauliny zdałam maturę, a przede wszystkim polubiłam matematykę. Podejście do ucznia genialne, sposób tłumaczenia jasny, zrozumiały, nauczycielka bardzo sympatyczna i profesjonalna.

Patryk
Technikum
13 sierpnia, 2018

Bardzo polecam!
Pomimo zajęć w grupie podejście do każdego ucznia było bardzo indywidualne.
Tłumaczenie zagadnień było jasne i klarowne, do tego po każdym dziale przygotowany był zestaw zadań precyzyjnie dobrany do lekcji (w tym zadania z ubiegłych matur). Prowadząca bardzo miła i profesjonalna.

Kasia
Technikum
12 sierpnia, 2018

Bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny, wszystko tłumaczy do skutku i pilnuje by wszyscy rozumieli 🙂 dzięki tym korepetycjom podniosłam się bardzo z matematyki nie tylko na maturze ale też w szkole. Polecam każdy kto szuka dobrego korepetytora 🙂

Karolina
Liceum
7 lipca, 2018

Szczerze polecam korepetycje z Panią Pauliną!
Panią Paulinę cechuje profesjonalizm i obowiązkowość. Pani Paulina matematykę tłumaczy w klarowny, zrozumiały sposób (przy tym od razu dając komplety zadań, by teorię ćwiczyć w praktyce). Zadania te, są różnorodne. Oparte na schematach maturalnych oraz kreatywności Pani Pauliny, gwarantują wysoki wynik egzaminu dojrzałości. Jeśli ktoś nie boi się pracy i chce uzyskać wysoki wynik na maturze - Pani Paulina to najlepszy wybór korepetytora. Przy tym będąc bardzo sympatycznym i wyrozumiałym człowiekiem.
Raz jeszcze - polecam z całego serca 🙂

Michał
Liceum
5 lipca, 2018

Bardzo polecam panią Paulinę, wszystko tłumaczone bardzo dobrze i sumiennie. Jest osobą cierpliwą, opanowaną, ma niesamowite podejście do ucznia. Atmosfera na korkach zawsze była miła, wchodziło i wychodziło się zawsze z uśmiechem na twarzy oraz przede wszystkim z nowo nabytymi umiejętnościami co jest najważniejsze. Wszystkie moje problemy matematyczne zostały wyjaśnione na korepetycjach. Pani Paulina bardzo mi pomogła w matematyce. Dzięki niej udało mi się zdać MATURĘ, gdzie pare miesięcy wcześniej wydawało mi się to niemożliwe. Pomogła mi również zdać semestr w szkole. Reasumując, korepetycje są na bardzo wysokim poziomie, zapisz się a gwarantuję, że nie pożałujesz 🙂

Dominik
liceum
31 lipca, 2017

Pani Paulina jest wspaniałą nauczycielką z prawdziwego zdarzenia, potrafi przekazać i podać wiedzę nawet tak zaniedbanemu uczniowi, jakim byłem ja, po ukończeniu gimnazjum.
Spowodowała, że bez przymusu zacząłem, z czasem, uczęszczać na dodatkowe lekcje-to ogromny sukces Pani Pauliny-uwierzcie-wiem, co mówię!!!!!
Zajęcia odbywają się w miłej atmosferze, ale praca cały czas wrze, nie ma mowy o obijaniu się!!!!
Pani Paulina jest spokojna, cierpliwa, opanowana, a przy tym kompetentna i skuteczna!!!!Gorąco polecam-taka nauczycielka to prawdziwy skarb!!!!

Kasia – mama
okiem rodzica
14 lipca, 2017

Kiedy mój syn ukończył podstawówkę zaczął potrzebować osoby, która w sposób zrozumiały jest w stanie wyjaśnić mu tajniki "królowej nauk". Zupełnie przez przypadek natrafiłam na kontakt do p. Pauliny. Już po pierwszych zajęciach wiedziałam, że to był dobry wybór. Zajęcia prowadzone są w bardzo miłej atmosferze, która daje możliwość przełamania bariery uczeń-nauczyciel. Kiedy nasze dzieci są na luzie, nie boją się zadawać pytań, wtedy właśnie gotowi są przyswoić najwięcej wiedzy.
I tak z p.Pauliną minęły nam 3 lata gimnazjum. O tym jakie są rezultaty jej nauki niech świadczą wyniki mojego syna: z matematyki na świadectwie ocena bardzo dobra, a egzamin gimnazjalny zdany na poziomie 93% 🙂
Jasne, że sukces zależy od zaangażowania obu osób. Ale proszę mi wierzyć, moje dziecko jest typem, które mając do wyboru między książką i nauką, a towarzystwem i komputerem - zawsze wybierze to drugie.
A we wrześniu znowu zobaczymy się z p.Pauliną !

Michał
Gimnazjum
12 lipca, 2017

Nauka z Panią Pauliną jest bardzo sympatyczna ale przede wszystkim bardzo skuteczna. Pani Paulina wyśmienicie tłumaczy ten trudny przedmiot, do tego jest bardzo cierpliwa i profesjonalna. Po jej lekcjach nie straszny był sprawdzian czy kartkówka nawet z najtrudniejszego materiału. Dodam, że wspaniale przygotowała mnie do egzaminów gimnazjalnych, które napisałem z bardzo dobrym wynikiem i za to bardzo jej dziękuję!!! Bardzo polecam korepetycje z Panią Pauliną ponieważ z nią zrozumiesz i polubisz matematykę :):):)

Julia
Liceum Ogólnokształcące nr 2 w Opolu
4 lipca, 2017

Korepetycje odbywające się w miłej atmosferze, które zaowocowały zdana matura i zadowoleniem na twarzy. Dzięki Pani, udało mi się z wyniku 24% z matury próbnej przeskoczyć na zadowalający wynik pozytywny na maturze oficjalnej. Niesamowite przygotowanie, większa przyjemność rozwiązywania zadań to tylko niektóre korzyści jakie wyciągnęłam z zajec . Z całego serca mogę polecić i nadać Pani miano najlepszej korepetytorki w moim życiu.

Dawid
liceum
6 czerwca, 2017

Gorąco polecam Panią Paulinę, która mnie i mojego brata bardzo dobrze przygotowywała miedzy innymi na sprawdziany w liceum i maturę. Solidnie i klarownie tłumaczy materiał na chłopski rozum, bez trudności w zrozumieniu. Jeszcze raz w 100% polecam zwłaszcza tym którym nie idzie w rozwiązywaniu zadań maturalnych 😉

Daria
liceum
19 kwietnia, 2017

Korepetycje są na prawdę skuteczne, odbywają się w miłej atmosferze. Pani Paulina ma podejście do ucznia, bardzo dobrze tłumaczy, ma cierpliwość. Polecam!

Magda
liceum
17 kwietnia, 2017

Korepetycje na bardzo wysokim poziomie, przemiła atmosfera, dobre przygotowanie na sprawdziany. Zawsze jestem częstowana herbatką, a wychodzę ze świadomością, że wszystkie moje wątpliwości zostały rozwiane 🙂

Ewa
liceum
7 lipca, 2016

Bardzo polecam, wszystko jest świetnie tłumaczone, indywidualne i bardzo motywujące podejście do ucznia 🙂

Krysia
liceum
7 lipca, 2016

Bardzo serdecznie polecam zajęcia u Pani Pauliny. Tłumaczy wszystko bardzo klarownie i cierpliwie. Myślę, że potrafi dotrzeć do każdego i przedstawić wiele sposobów na rozwiązanie danego zadania, które nie zawsze pokazywane są w szkołach. Co więcej, zajęcia odbywają się zawsze w przemiłej atmosferze. Dzięki p. Paulinie udało mi się zdać maturę z matematyki na wysokim poziomie, za co jej również gorąco dziękuję! 🙂

Daria
liceum
5 lipca, 2016

Bardzo bardzo bardzo polecam korepetycje u Pani Pauliny. Zajęcia przeprowadzane są w miłej atmosferze, p. Paulina wszystko bez nerwów wytłumaczy tak, że matma robi się przyjemna a matura jest wysoko napisana 🙂

Klaudia
gimnazjum
5 lipca, 2016

Serdecznie polecam korepetycje u pani Pauliny, wszystko na spokojnie tłumaczone, motywacja do samodzielnego rozwiązywania zadań oraz bardzo miła atmosfera 🙂

Jarosław
liceum
5 lipca, 2016

Bardzo polecam zajęcia u pani Pauliny. Powadzone przez nią zajęcia wiele mi pomogły w uzyskaniu bardzo dobrych wyników.To prawdziwy skarb uczęszczać do takiej osoby na zajecia

Karolina
liceum
24 stycznia, 2016

Bardzo serdecznie polecam Panią Paulinę, dzięki Niej zdałam maturę prawie na maksa mimo, że wcześniej miałam z nią problem 🙂 Bardzo podobał mi się przede wszystkim styl prowadzenia zajęć gdyż sama robiłam wszystkie zadania wyłącznie z naprowadzeniem na rozwiązanie przez Panią Paulinę i co najważniejsze nie było problemu z rozwiązaniem nawet najtrudniejszych zadań co zdarzało się u poprzednich korepetytorów 🙂 Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu! (Między innymi dzięki Pani Paulinie) 🙂

Caroline
liceum
4 października, 2015

Chciałabym serdecznie podziękować pani Pauline, bo dzięki niej zdałam maturę na wysokim poziomie. Potrafiła nie tylko spokojnie i opanowanie wszystkie moje matematyczne problemy wytłumaczyć ale i zmotywować do samodzielnych ćwiczeń. To między innymi dzięki niej jestem teraz na UW skad ją serdecznie pozdrawiam!

Justyna
liceum
7 lipca, 2015

Witam, serdecznie polecam Panią Paulinę, dzięki niej o wiele bardziej zrozumiałam matematykę. Atmosfera na lekcjach jest niesamowita, przez co nauka jest przyjemna. Pani Paulina jest bardzo wyrozumiałą i cierpliwą osobą. Bardzo mi pomogła w przygotowaniach do matury, a jeśli ktoś chce zdać maturę powyżej 50% to serdecznie polecam Panią Paulinę.

Kamil
liceum
6 stycznia, 2015

Witam na początku chciałbym Cię pozdrowić Paulino :)). A teraz tak byłem jednym z pierwszych jej uczniów kiedy zaczynała naukę prywatną jeszcze jak mieszkała w Nysie, już była dobra potrafiła po po dwóch lekcjach wytłumaczyć więcej niż tego co się nauczyłem przez parę miesięcy w szkole. Co najważniejsze jest wyrozumiała i opanowana nie tak jak nauczycielki w szkołach 🙂 Daje z siebie maximum aha i jeszcze co najlepsze zadania potrafi przekształcić na twój rozum coś co bardzo szybko się zapamięta. Dzięki niej zdałem szkołę i ukończyłem maturę do której nie chciałem podejść. Naprawdę polecam jest DOBRA :).

Kasia
liceum
21 listopada, 2014

Swoją naukę z Pania Paulina wspominam bardzo dobrze 🙂 Atmosfera była bardzo miła, bez zadnego napięcia i stresu. Pani Paulina jest bardzo sympatyczną i cierpliwą osobą, świetnie tłumaczy matematykę 😉 zdarzyło się wyjątkowo, że nawet pomogła mi w chemii :)) zapewne gdyby Pani Paulina jeszcze mieszkała w moim mieście - dalej korzystałabym z jej pomocy, ponieważ bardzo dobrze potrafi wytłumaczyc material, z którym ma sie dośc spore trudności. Bardzo, bardzo polecam. A panią Paulinkę serdecznie pozdrawiam 😉

Kalina
liceum
21 września, 2014

Serdecznie polecam Pauline jako korepetytorkę , ponieważ potrafi doskonale wytłumaczyć matematyke. Przed korepetycjami z Pauliną nie lubiłam matematyki.Dzięki niej ją polubiłam i bardzo jej dziękuje za pomoc. Jest świetna ponieważ potrafi doskonale przeswoić materiał z matematyki. Jest wyrozumiała , cierpliwa i wytłumaczy Ci wszystko dokładnie aż jesteś sam pewny w 100% , że masz opanowany materiał.
Polecam.

Asia
liceum
11 września, 2014

Jak w ocenie, nauczycielka bardzo dobra, z oceny niedostatecznej w pół roku zdałam maturę na ponad 50 %, a chęci do nauki nie miałam i matematyka jest była dla mnie czarną magią. Poratuje w sytuacji kryzysowej czasem i wiedzą (choćby telefonicznie). Jeśli będzie potrzeba na pewno skorzystam na studiach z lekcji pani Pauliny.
Polecam.

Wyniki zdawalności kursantów z poprzedniej edycji kursu

0%
uczniów zdało maturę
0%
poleca kurs innym
0%
średni uzyskany wynik z matury rozszerzonej
0%
średni uzyskany wynik z matury podstawowej